Fremstilling af mejeriprodukter.
Daim is.
Jeg vil prøve at lave mine egne små daim islagkager- med udgangspunkt i den originale daim islagkage opskrift.
Jeg blander 2 ½ dl. flormelis, 1 tsk. bagepulver og 150 g. hakkede mandler i en skål.
Pisker 4 æggehvide stive og blander forsigtigt det hele sammen.
Mine muffins forme sprayer jeg med olie og strør med mel.
Mandlerne hakkede jeg med en kniv- alternativ og det bedste ville være en foodprocessor, men i mangel på samme!!
Efter en tur i ovnen.
Trods olie og mel klistrede dejen til formen, jeg fisker forsigtigt kagerne op og puttede dem i de farvede forme istedet :)
Pisker 4 pasteuriserede æggeblommer, og 3/4 sukker.
Pisker 3 dl piskefløde.
Hakkede 4 daim og blandede forsigtigt det hele sammen.
Hælder isen oven på min kage bund og anbringer dem i små plastik skåle.
Tanker er, at jeg ikke behøver tage en hel islagkage op af fryseren- hvis vi får uventet besøg.
På denne måde behøver jeg ikke fryse fx en halv islagekage ned igen- efter gæsterne ikke har spist op.
Nu kan jeg lave små potions anretninger.. :)
Velbekomme...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar